Pełne wykorzystanie forum

Tylko użytkownik zalogowany ma pełne prawa do zakładania nowych postów i odpowiadania na istniejące.

Nie masz konta? Zarejestuj się!

#1 2012-01-29 10:27:48
axpol1
Kupujący

rossler

Czy ta hurtownia tez zalicza sie do tych do ominiania jaki to ma sens bycia  w chh, a tu oczywiście drożej
http://allegro.pl/sztucce-72elementy-sr … 12272.html

Czy sa tu hurtownie które nie sprzedają na alleg,,,,,,,,

Ostatnio edytowany przez axpol1 (2012-01-29 10:29:44)

#2 2012-01-30 15:37:06
isaacx
Sprzedający

Re: rossler

ja kupuję u nich w katowicach i jestem 100% zadowolony. a ceny mają bardzo dobre.

#3 2012-02-07 22:51:06
mkswiking
Kupujący

Re: rossler

Hmm jeśli nie pomyliłem oferty CHH/Allegro po takiej krótkiej analizie, to mój dochód jeśli sprzedawałbym w tej samej cenie co na załóżmy konkurencyjnej aukcji po zakupach w tej "hurtowni" miałbym dochód w wysokości 11,15 złocisza. Prowizja allegro wyniosła by mnie za sprzedanie tegoż kompletu 10,39 licząc że wystawiam jako sklep. Czyli zarobiłem aż 0,76 złocisza. Ta kasa to zarobek, koszty przysłania zamówionego towaru, magazynowania, obsługi zamówienia .... NO jeśli wystawiam we własnym sklepie internetowym zarobię kilka złotych więcej ale nie mogę też dawać za dużej różnicy w porównaniu do w"wyroczni Allegro" bo nikt nie kupi skoro tam taniej. No i oczywiście koszty sklepu też są więc nie ma nic za darmo

Zaznaczam jeśli nie pomyliłem oferty. Wybrałem za 95,00 netto. No bo jeśli to droższe to hmmm .... staję się instytucją charytatywną. Wszyscy dookoła się cieszą a ja staję się "łosiem"

Na szczęście nie bawię się w ten asortyment. Ale cóż, dawno nie pisałem o hurtownikach na tym portalu.

Pierwszy raz w CHH.pl?

Kursy średnie NBP
us1 USD3.42 PLN
eu1 EUR4.35 PLN
ch1 CHF3.62 PLN
gb1 GBP5.43 PLN