Pełne wykorzystanie forum

Tylko użytkownik zalogowany ma pełne prawa do zakładania nowych postów i odpowiadania na istniejące.

Nie masz konta? Zarejestuj się!

#1 2010-09-15 23:00:28
adikkss
Kupujący

MAXY

I tym samym hurtownia Maxy  ma kolejne  + u mnie na koncie  przesyłka błyskawiczna ,wszystko się zgadza w zamówieniu na pewno nie było to ostatnie zamówienie w Maxy.

Pozdrawiam MAXY WSZYSTKO NA PLUSIE

#2 2010-10-15 08:11:43
margarita3
Kupujący

Re: MAXY

polecam rwnież bardzo gorąco ekspresowa wysyłka  i zamówienie kompletne  i expresowo

#3 2010-11-06 10:07:03
madbike01
Kupujący

Przestrzegam przed zakupami w firmie MAXY.
Kupiłem 6 sztuk hulajnóg - jednak okazało się że rama hulajnogi jest krzywo pospawana i nie ma możliwości aby jazda była komfortowa - typowy chiński bubel. Jakimś cudem po miesiącu sprzedałem 2 sztuki i chciałem reklamować dalsze 4 szt. Po kontakcie z firmą okazało się że na reklamowanie zakupionego towaru ............  mam nie wiedzieć czemu tylko 7 dni ?!
Chciałem sprawę wyjaśnić z kierownictwem firmy ale nie dano mi takiej możliwości. Maile przychodzą niepodpisane więc tak naprawdę rozmawia się z maszyną.
Poniosłem stratę na około 100 zł - ciekawi mnie czy ktoś jeszcze miał tego typu problemy z firmą MAXY.

Po poinformowaniu pracownika o tym że opiszę problem na FORUM - kontakt się ... urwał !

Czekam na polubowne załatwienie sprawy
Mad Bike Polska
Szczecin 91 432 54 01

#4 2010-11-06 11:31:42
adikkss
Kupujący

a ja po raz kolejny  jestem zadowolony  i polecam MAXY  .Zakupiony towar dotarł do mnie w ciagu 24h  polecam

#5 2010-11-06 13:49:15
madbike01
Kupujący

... ja byłem zadowolony - do momentu tej reklamacji - liczę na podjęcie tematu przez firmę i pozytywne rozpatrzenie tej sprawy !

#6 2010-11-09 21:28:09
maxy
Sprzedający

Drgi Panie madbike01 zakupił Pan hulajnogi Data zamówienia:2010-04-06 a opinie o niby wadliwej hulajnodze dostalismy
w Pazdzierniku br.To chyba kpina nigdzie na świecie nie uznali by Pana reklamacji. JESLI W OGÓLE TO NASZE HULAJNOGI BO OD KWIETNIA SPRZEDALISMY ICH OKOŁ 100 I NIKT JAKOS NIC NIE PISAŁ NA TEN TEMAT A PAN KUPIŁ ICH ZALEDWIE 6 . Ale widac Pan ma inne zdanie na ten temat. I jeszcze jedno nie bedziemy ulegac szantażowi typu jesli mi nie przyjmiecie reklamacji to opisze was na forum. prosze pisac na forum wszystko co kogo boli bo to wskazówka dla nas co możemy ulepszyc a z warunkami reklamacji prosze zapoznac sie przed zakupem i nie mylic KLIENTA Z KONSUMENTEM bo to zasadnicza różnica

Ostatnio edytowany przez maxy (2010-11-09 21:39:29)

#7 2010-11-13 12:14:11
madbike01
Kupujący

Nie mam obowiązku sprzedać towaru w 7 dni. Chcę zwrócić wadliwy, nieużywany przedmiot który kupiłem w Maxy na FV. Chcę go do was odesłać żebyście sprawdzili jaka jest usterka i polubownie załatwić sprawę.
A firma się wypięła - proponuję oddać wadliwy towar firmie skąd Państwo go kupili bo to bubel jest.
Czy takiej dużej firmy nie stać na oddanie 100 zł i przyznanie się do tego że wprowadziła do obiegu wadliwy towar.

UWAGA - firma stosuje zasadę - sprzedać wysyłkowo a nuż klient nie odezwie się przez 7 dni - a potem to już nic ich nie obchodzi.
NIE POLECAM !

... cierpliwie czekam.

#8 2010-11-18 16:05:00
jutax21
Sprzedający

Ja tam mogę Firmę MAXY polecić każdemu kto chce normalnej poważnej współpracy, bez jaj i żartów gdzie czeka ie na towar ponad tydzień.

W MAXY wszystko jest w 100% GLANC. Cóż się rozwodzić
SZYBKO - MIŁO - SPRAWNIE - POLECAM W 100%

#9 2010-11-27 23:41:16
chk48
Kupujący

Zadowolona jestem z MAXY

#10 2010-11-28 18:36:26
grzesik99
Kupujący

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z MAXY, błyskawiczna dostawa - na drugi dzień, świetny kontakt, ceny super a co do tych 7-miu dni na ewentualną reklamację to mnie wystarcza na sprawdzenie jakości towaru.

#11 2010-11-28 19:44:36
catmar
Kupujący

madbike01 napisał:

Nie mam obowiązku sprzedać towaru w 7 dni.
UWAGA - firma stosuje zasadę - sprzedać wysyłkowo a nuż klient nie odezwie się przez 7 dni - a potem to już nic ich nie obchodzi.
NIE POLECAM !

... cierpliwie czekam.

Siedem dni jest to czas na na sprawdzenie towaru i zgłoszenie ewentualnej reklamacji, a nie na sprzedaż!

Złożyłem u nich już sporo zamówień, owszem zdarzały się czasami małe wpadki, których nawet nie chciało mi się zgłaszca ( ale przy specyfice towaru który sprzedają to raczej normale, i każdy powinien się z tym liczyc).

Jedynym minusem tej hurtowni jak dla mnie jest fakt że nie informują przed wysyłką zamówienia że czegoś brakuje z zamówionych przedmiotów, bo wtedy byłaby możliwośc dobrania innego przedmiotu w miejsce brakujacego.

Tak pozatym polecam

Ostatnio edytowany przez catmar (2010-11-28 19:46:55)

#12 2011-09-22 10:09:00
mkswiking
Kupujący

Towar świetny jak na import wschodni. Kontakt bezproblemowy. Jednak wśród wielu plusów znalazł się minus. Paczkę wysłano bez dokładnego adresu przez co nie mogła do mnie dojść a ja cierpliwie czekałem dwa dni. Dopiero wykonanie telefonu do bazy kurierskiej dowiedziałem się że paczka jest do zwrotu gdyż nie było numeracji ulicy ani telefonu do mnie. Dane te są na moim koncie CHH i po raz pierwszy mi się to przytrafiło wśród zakupów na tym portalu.

Niestety musicie poprawić program i sprawdzać drukowane etykiety. Ten błąd kosztowałby Was powrót i ponowne wysłanie przesyłki do mnie. A ja miałem opóźnienie kilku dni w dostarczeniu.

Mam nadzieję że był to jedyny takowy incydent. Będą dalej zamawiał u Was i zobaczymy co z tego urośnie. Szkoda że na moje zgłoszenie nie dostałem słowa przeprosin za oczywiste niedopatrzenie, przez co czekałem dłużej na przesyłkę i nie mogłem wyjechać na zaplanowane prace terenowe.

#13 2011-09-27 13:12:15
maxy
Sprzedający

Tak to ewidentne niedopatrzenie z naszej strony za co serdecznie przepraszam.Nikt nie jest nieomylny a co dopiero maszyny

#14 2011-09-27 22:10:42
mkswiking
Kupujący

Oczywiście. Każdy człowiek się myli :) Nie myli się tylko ten co nic nie robi. Ten minus akuratnie nic by nie znaczył gdyby kurier był z firm które mi cały czas dostarczają przesyłki jak to już często bywało, niestety GLS robi to bardzo rzadko i mnie nie odnalazł.

Aby było jasne towar został wysłany natychmiast po zapłacie ! Tak samo jak podano mi firmę i numer przesyłki dzięki czemu dzwoniąc udało się, że do mnie dotarła. Gdyby nie podali byłby już większy problem.

#15 2011-10-13 16:20:32
mirecki
Kupujący

Nie jestem może częstym klientem na CHH bo mam w pobliżu kilka hurtowni z podobnym asortymentem,ale czasem znajdę tu coś innego.Kupowałem też towar od MAXY i mogę spokojnie polecić tą hurtownię niezdecydowanym.Raz zdarzyło się że brakowało części towaru,ale jak tylko zadzwoniłem z informacją o brakach,to wszystko zostało szybko załatwione.Świadczy to o tym,że jest to firma,której zależy na klientach(wszystkich)

#16 2011-10-19 23:18:05
toto27
Sprzedający

MAXY - świetna hurtownia, z czystym sumieniem polecamy kazdemu!

KUSKO POLSKA

#17 2011-12-02 22:50:21
agnet
Kupujący

Kolejne zamówienie w MAXY i rewelacja.Błyskawiczna dostawa, żadnych braków wszystko idealnie.Polecam i zachęcam do współpracy. Dziękuję bardzo za miłą i udaną współpracę.

#18 2011-12-05 14:12:43
mkswiking
Kupujący

W porównaniu do Kusko to super hiper IDEALNA. Kolejne zamówienie. Natychmiastowa wysyłka, bezproblemowy kontakt. Ceny też bardzo dobre na ten asortyment co mnie interesuje.

#19 2011-12-06 16:20:33
toto27
Sprzedający

mkswiking napisał:

W porównaniu do Kusko to super hiper IDEALNA. Kolejne zamówienie. Natychmiastowa wysyłka, bezproblemowy kontakt. Ceny też bardzo dobre na ten asortyment co mnie interesuje.

KUSKO jest SUPER!!!

#20 2011-12-28 20:20:49
grzesik99
Kupujący

Firma Maxy - SUPER SUPER SUPER pod każdym względem - błyskawiczna dostawa, świetny kontakt, miła obsługa.

#21 2011-12-31 12:08:02
maxy
Sprzedający

Pragnę złożyć żarliwe życzenia:
szczęścia, zdrowia, wielkiego powodzenia.
Oby troski zginęły w mroku,
podczas nadchodzącego nowego roku owocnej współpracy dla stałych i nowych klientów życzy hurtownia
MAXY

#22 2012-01-01 10:44:27
nowaagatka
Kupujący

Wszystko super,przesyłki błyskawiczne towar dobrej jakości Pozdrawiam Polecam

#23 2012-01-02 20:31:52
mkswiking
Kupujący

Również wszystkiego najlepszego i pewnie zawitam w Wasze skromne progi jeszcze nie raz.

#24 2012-01-03 19:32:05
rozko
Kupujący

Mam pytanie do MAXY, czemu jako jedna z nielicznych firm na chh nie wystawiacie faktur europejskich? Niestety trochę utrudnia nam to sprawę, a chętnie zrobilibyśmy u Was jakieś większe zakupy...

#25 2012-01-11 23:03:05
WKG2010
Kupujący

Jak dla mnie mega pozytyw !! Towar zamawiam, płacę i w ciągu 2-3 dni mam u siebie.
Właśnie składam 3 zamówienie i mam nadzieję, że i tym razem będzie wszystko ok. Polecam.

Pierwszy raz w CHH.pl?

Kursy średnie NBP
us1 USD3.42 PLN
eu1 EUR4.35 PLN
ch1 CHF3.62 PLN
gb1 GBP5.43 PLN