Pełne wykorzystanie forum

Tylko użytkownik zalogowany ma pełne prawa do zakładania nowych postów i odpowiadania na istniejące.

Nie masz konta? Zarejestuj się!

#1 2010-02-01 13:47:04
adamo0700
Kupujący

anna maria ?czy ta firma wogóle działa

próbuje się dodzwonić zero kontaktu , na maila nie odpowiadają czy ta firma w ogóle istnieje ?

#2 2010-02-01 16:21:55
annamaria
Sprzedający

Re: anna maria ?czy ta firma wogóle działa

owszem i nikt nie zgłaszał trudności , nikt nie ma problemu , na e-maile dzisiaj wszystkie jakie doszły odpisaliśmy  , proszę podać numer telefon albo wysłać jeszcze raz e-maila zawsze odpisujemy od ręki

#3 2010-02-05 18:23:55
adamo0700
Kupujący

728624069 jeśli ten numer ktoś odbiera to jestem święty normalnie :-)))))))))))))))))

#4 2010-02-05 23:40:31
annamaria
Sprzedający

a nie można napisać e-maila, faktycznie rzadziej odbieram teraz telefony  ze względu na skomplikowane leczenie dentystyczne i to że nie wiele osób rozumie co mówię, ale na e-maila dostanie Pan odpowiedz w pół godziny bez względu na porę , niestety firmę prowadzę jednoosobową i nie ma kto za mnie mówić, dlatego generalnie preferuję teraz kontakt e-mailowy, to chyba nie jest duże utrudnienie zamiast zadzwonić napisać e-maila , zapewniam że to samo Pan usłyszałby co napisze

Ostatnio edytowany przez annamaria (2010-02-05 23:42:41)

#5 2010-02-10 18:38:49
adamo0700
Kupujący

TEORETYCZNIE MOŻNA , SZKODA ,ŻE TYLKO WŁAŚCICIELKA SIĘ WYPOWIADA CZY NIKT NIE ROBIŁ INTERESÓW Z TĄ FIRMĄ.....

#6 2010-02-10 20:05:48
annamaria
Sprzedający

pytał Pan o kontakt nie opinie , z kontaktem nikt nie narzeka więc co mają mówić ;)

#7 2012-02-01 07:40:08
posek
Kupujący

Kobieta ta jest oszustką i wobec niej jest prowadzona sprawa w prokuraturze, oszukała mnie oraz kilka osób na kilka set złotych. Często zmienia miejsca zamieszkania, telefonów nie odbiera. Uważajcie na nią w dodatku straszy Policją

#8 2012-02-01 12:39:55
annamaria
Sprzedający

Szanowny Pani Grzesiu rozumie że na  własne problemy i niechęć zwrócenia długów najlepszą metodą jest atak. Ale niestety naprawdę będzie miał Pan problemy za takie wpisy.  I proszę zaprzestać dzwonienia na prywatny zastrzeżony numer nie należący do mnie , bo jest on na podsłuchu i każda rozmowa jest rejestrowana, a osoby które weszły bezprawnie w posiadanie tego numeru są zgłaszane na policję. Proponuje się leczyć skoro wizyty windykatorów nie skutkują.

#9 2012-04-20 16:06:23
posek
Kupujący

Kobieto chyba nie potrafisz odróżniać imion żeńskim od męskich , wypisujesz pierdoły, nie jestem żaden Grzesiu, dobrze wiesz kim jestem. Wobec tej Pani ciągle jest prowadzone ścisłe postępowanie , kobieta ta ucieka przed Policją i jest trudna do ujęcia, jeśli ma Pani coś na mnie proszę sie zgłosić na Policje, do sądu czy prokuratury ale niestety nie zrobi Pani tego bo zostanie automatycznie aresztowana.
Nie boję się Pani, straszyć to może Pani dzieci w Halloween
Mam nadzieje że wkrótce Pania dopadnie Policja ,

jeśli ktoś chce miec podobne problemy co ja ,wpłacić gotówkę na konto i nie zobaczyć towaru to Polecam zakupy u niej, sprawę prowadzi Policja z ta kobietą od listopada 2011 i jestem pewien że dojdzie do skutku

a to co wypisuje ta kobieta to istne bzdury które również czyta Policja bo każdy materiał dodaje jako dowód w sprawie.

Pozdrawiam "ofiarę leczenie dentystycznego"

#10 2012-05-01 13:22:59
plaszczyk
Kupujący

Kiepska sprawa z tą firmą. Ja czekałem prawie 4 miesiące na towar i dostałem jakiś chłam :( Szkoda inwestować. Do tego kobieta bardzo niemiła. Nie polecam osobiście robienia interesów z tą kobietą bo to jest cała firma.

#11 2012-05-03 16:52:15
annamaria
Sprzedający

plaszczyk napisał:

Kiepska sprawa z tą firmą. Ja czekałem prawie 4 miesiące na towar i dostałem jakiś chłam :( Szkoda inwestować. Do tego kobieta bardzo niemiła. Nie polecam osobiście robienia interesów z tą kobietą bo to jest cała firma.

produkt zgodny z zamówieniem, wszystko się zgadzało z opisem , niestety klienci w dzisiejszych czasach oczekują że za parę złotych dostaną towar wart setki tysięcy złotych, nie polecam kontaktów  tym Panem, dno

#12 2012-05-03 16:53:32
annamaria
Sprzedający

posek napisał:

Kobieto chyba nie potrafisz odróżniać imion żeńskim od męskich , wypisujesz pierdoły, nie jestem żaden Grzesiu, dobrze wiesz kim jestem. Wobec tej Pani ciągle jest prowadzone ścisłe postępowanie , kobieta ta ucieka przed Policją i jest trudna do ujęcia, jeśli ma Pani coś na mnie proszę sie zgłosić na Policje, do sądu czy prokuratury ale niestety nie zrobi Pani tego bo zostanie automatycznie aresztowana.
Nie boję się Pani, straszyć to może Pani dzieci w Halloween
Mam nadzieje że wkrótce Pania dopadnie Policja ,

jeśli ktoś chce miec podobne problemy co ja ,wpłacić gotówkę na konto i nie zobaczyć towaru to Polecam zakupy u niej, sprawę prowadzi Policja z ta kobietą od listopada 2011 i jestem pewien że dojdzie do skutku

a to co wypisuje ta kobieta to istne bzdury które również czyta Policja bo każdy materiał dodaje jako dowód w sprawie.

Pozdrawiam "ofiarę leczenie dentystycznego"

fascynujące historie Pan opowiada , jaki Pan biedne i nieszczęśliwy a firma działa pod tym samym adresem ,jaka ta nasza policja  niesprawna ,  od 4 lat , pozdrawiam  nieszczęśliwego " nie - klienta" wystawiającego fałszywe opinie

Pierwszy raz w CHH.pl?

Kursy średnie NBP
us1 USD3.42 PLN
eu1 EUR4.35 PLN
ch1 CHF3.62 PLN
gb1 GBP5.43 PLN