Pełne wykorzystanie forum
Tylko użytkownik zalogowany ma pełne prawa do zakładania nowych postów i odpowiadania na istniejące.
Nie masz konta? Zarejestuj się!
#1 2009-10-28 00:39:58
- toto27
- Sprzedający
BETEXPERT
Witamy serdecznie wszystkich forumowiczów i zapraszamy na stronę naszej hurtowni.
Oferujemy atrakcyjne produkty w bardzo niskich cenach.
Na wszystkie pytania chętnie odpowiemy, jestesmy do Państwa dyspozycji,
Betexpert
#2 2010-01-09 12:16:52
- rabacik
- Kupujący
Re: BETEXPERT
Witać to możecie,za co dziękuję ale to niżej już nie jest ukłonem w stronę kupujących na CCH.To jest po prostu robienie sobie z nich idiotów a takimi niestety nie jesteśmy.
http://www.allegro.pl/item877444797_sup … ak146.html
Nie zachęca to do odwiedzenia Waszej hurtowni a wręcz odstrasza.
#3 2010-01-09 12:40:31
- toto27
- Sprzedający
rabacik napisał:Witać to możecie,za co dziękuję ale to niżej już nie jest ukłonem w stronę kupujących na CCH.To jest po prostu robienie sobie z nich idiotów a takimi niestety nie jesteśmy.
http://www.allegro.pl/item877444797_sup … ak146.html
Nie zachęca to do odwiedzenia Waszej hurtowni a wręcz odstrasza.
Witam serdecznie,
cena hurtowa na CHH 30,74 netto (37,50 brutto)
Dla stałych odbiorców atrakcyjne rabaty
pozdrawiam
Betexpert
#4 2010-01-09 16:23:34
- annamaria
- Sprzedający
ta dwa złote mniej niż na alegro to nawet z rabatem dołożywszy transport wyjdzie drożej zachęcające ;) właśnie szukałam czegoś rozrywkowego na poprawę humoru do pośmiania ;)
#5 2010-01-09 19:29:39
- rabacik
- Kupujący
Dlatego pozwolę sobie nie komentować tej odpowiedzi.Biorę się do dalszej analizy towarów i wyszukiwania ich na allegro.Co prawda niektóre hurtownie wystawiają pod innymi nickami ale i do tego można dojść.Jest kilka hurtowni które jawnie nabijają się z użytkowników tego portalu,ale jest i kilka z którymi śmiało można nawiązywać współpracę.Nie rozumiem tylko dlaczego zarządzający portalem tolerują taki stan rzeczy mimo iż jest to wielokrotnie zgłaszane przez użytkowników.Nie jest istotne to że pan x zna się z panem y.Zasady są wydaje mi się ściśle określone.A może tym niektórym hurtowniom wcale nie chodzi o pozyskiwanie klientów,może już są wielcy.Życzę im w takim razie powodzenia i szybkiej pobudki bo może się zdarzyć,że o ich sukcesie będzie decydował właśnie ten mały klient.
#6 2010-02-03 12:58:46
- zenro
- Kupujący
jesli cenicie swoj czas i nerwy to zdecydowanie odradzam zakupy w tej 'hurtowni'
1. Pierwsze zamowienie przyszlo po prawie miesiacu. Na maile odpowiadaja jak im sie chce, przewaznie raz na tydzien lub wcale. Co jakis czas moglem przeczytac ze zamowienie zostalo juz wyslane lub bedzie wyslane lada dzien. Zamowienie przyszlo niekompletne o czym nikt mnie wczesniej nie poinformowal. Obiecano doslac brakujace ilosci przedmiotow z czego sie nie wywiazano. Roznice kwotowe miedzy przelewem a suma na FV obiecano wyrownac przy kolejnym zamowieniu.
2. Drugie zamowienie zlozylem tylko po to zeby odzyskac wspomniana kwote. Zamowienie przyszlo szybko ale pojawil sie kolejny problem. Na FV byly inne ilosci przedmiotow niz zamowione tzn sztuk na FV bylo zdecydowanie mniej niz w zamowieniu. Od prawie 2 miesiecy nie moge sie doprosic o prawidlowa FV.
Kontakt mailowy sredni jedynie do czasu zlozenia zamowienia i przelania naleznosci, potem juz praktycznie zerowy. Wiec jesli cenicie swoj czas i nerwy to zdecydowanie odradzam.
Ostatnio edytowany przez zenro (2010-02-03 13:14:53)
#7 2010-02-03 14:57:04
- toto27
- Sprzedający
zenro napisał:jesli cenicie swoj czas i nerwy to zdecydowanie odradzam zakupy w tej 'hurtowni'
1. Pierwsze zamowienie przyszlo po prawie miesiacu. Na maile odpowiadaja jak im sie chce, przewaznie raz na tydzien lub wcale. Co jakis czas moglem przeczytac ze zamowienie zostalo juz wyslane lub bedzie wyslane lada dzien. Zamowienie przyszlo niekompletne o czym nikt mnie wczesniej nie poinformowal. Obiecano doslac brakujace ilosci przedmiotow z czego sie nie wywiazano. Roznice kwotowe miedzy przelewem a suma na FV obiecano wyrownac przy kolejnym zamowieniu.
2. Drugie zamowienie zlozylem tylko po to zeby odzyskac wspomniana kwote. Zamowienie przyszlo szybko ale pojawil sie kolejny problem. Na FV byly inne ilosci przedmiotow niz zamowione tzn sztuk na FV bylo zdecydowanie mniej niz w zamowieniu. Od prawie 2 miesiecy nie moge sie doprosic o prawidlowa FV.
Kontakt mailowy sredni jedynie do czasu zlozenia zamowienia i przelania naleznosci, potem juz praktycznie zerowy. Wiec jesli cenicie swoj czas i nerwy to zdecydowanie odradzam.
Nieprawda, naszą solidność weryfikuje codziennie 366 stałych Klientów.
Jeśli ma Pan jakiekolwiek zapytania do nas proszę pisać maila, odpowiadamy na nie kilka razy dziennie,
pozdrawiam
#8 2010-02-03 15:10:26
- zenro
- Kupujący
dziwno, bo nawet dzis pisalem i mail pozostal bez odpowiedzi.
z reszta wystarczy zerknac na ilosc negatywow na Waszym koncie na allegro ktore mowia o jakosci komunikacji oraz o szybkosci wysylania zamowienia
#9 2010-02-03 16:10:08
- annamaria
- Sprzedający
e te negatywy to pewnie tylko złośliwa konkurencja albo inne czynniki z góry niezależne ;)
#10 2010-02-03 17:25:47
- toto27
- Sprzedający
zenro napisał:dziwno, bo nawet dzis pisalem i mail pozostal bez odpowiedzi.
z reszta wystarczy zerknac na ilosc negatywow na Waszym koncie na allegro ktore mowia o jakosci komunikacji oraz o szybkosci wysylania zamowienia
a co ma allegro co hurtowni na chh? odpowiadam: KOMPLETNIE NIC
#11 2010-02-03 17:40:25
- zenro
- Kupujący
widze, ze po zamieszczeniu posta na tym forum da sie w koncu odpowiedziec na maile. Zobaczymy czy w koncu uda sie doprowadzic sprawe do konca.
toto27 napisał:zenro napisał:dziwno, bo nawet dzis pisalem i mail pozostal bez odpowiedzi.
z reszta wystarczy zerknac na ilosc negatywow na Waszym koncie na allegro ktore mowia o jakosci komunikacji oraz o szybkosci wysylania zamowieniaa co ma allegro co hurtowni na chh? odpowiadam: KOMPLETNIE NIC
dla jednych nic a dla innych obrazuje sposob dzialania, jakosc komunikacji i ogolne podejscie do klienta
Ostatnio edytowany przez zenro (2010-02-03 17:41:19)
#12 2010-02-08 18:20:07
- Pete_m
- Kupujący
A ja śmiem napisać że Panowie czy tez Pan z rzekomej hurtowni to zwykli przewalacze i wyłudzacze. Czekam na kontakt jeszcze dwa dni, jeśli nikt się nie skontaktuje to narobię Panom takiego rozgłosu, że juz niewiele sprzedacie. Proponuję przeanalizować raz jeszcze to jak postępujecie z klientami, zero kontaktu, kompletna olewka w momencie dostania kasy, niestety nie odpuszcze i doprowadze sprawe do konca. ZDECYDOWANIE ODRADZAM ! ! !
#13 2010-02-08 20:27:35
- annamaria
- Sprzedający
niesolidne hurtownie powinny od razu dostać bananem na chh ;)
#14 2010-02-16 12:24:59
- Honest
- Kupujący
Właśnie usiłuję wydać kilka tys. PLN. Ten wątek zaoszczędził mi analizowania oferty wspomnianej hurtowni. Cenię sobie spokój dlatego nie zrobię zakupów w Betexpert. Pomijam ceny bo ich nie przeglądałem. A nawiązując do jednej z wypowiedzi wyżej
toto27 napisał:a co ma allegro co hurtowni na chh? odpowiadam: KOMPLETNIE NIC
Allegro.pl nie ma nic do CHH.pl ale opinie w allegro o sprzedającym również na CHH mają jak dla mnie wielkie znaczenie. Chyba że polityka firmy dzieli klientów na kategorie i różnie ich traktuje... ;D
#15 2010-02-25 19:42:05
- toto27
- Sprzedający
annamaria napisał:niesolidne hurtownie powinny od razu dostać bananem na chh ;)
Pani pierwsza za złosliwe komentarze:)
Wszedzie Pani pełno, psuje Pani opinie bezpodstawnie innym a w Pani temacie same skargi.
Prosze pomyslec zanim Pani cos napisze:)
#16 2010-02-25 19:44:34
- toto27
- Sprzedający
Pete_m napisał:A ja śmiem napisać że Panowie czy tez Pan z rzekomej hurtowni to zwykli przewalacze i wyłudzacze. Czekam na kontakt jeszcze dwa dni, jeśli nikt się nie skontaktuje to narobię Panom takiego rozgłosu, że juz niewiele sprzedacie. Proponuję przeanalizować raz jeszcze to jak postępujecie z klientami, zero kontaktu, kompletna olewka w momencie dostania kasy, niestety nie odpuszcze i doprowadze sprawe do konca. ZDECYDOWANIE ODRADZAM ! ! !
Post zgłosilismy do moderatorów, Pana nie znamy, NIKT z naszych kontrahentów nie narzeka na kontakt z nami.
#17 2010-02-25 19:54:40
- toto27
- Sprzedający
Honest napisał:Właśnie usiłuję wydać kilka tys. PLN. Ten wątek zaoszczędził mi analizowania oferty wspomnianej hurtowni. Cenię sobie spokój dlatego nie zrobię zakupów w Betexpert. Pomijam ceny bo ich nie przeglądałem. A nawiązując do jednej z wypowiedzi wyżej
toto27 napisał:a co ma allegro co hurtowni na chh? odpowiadam: KOMPLETNIE NIC
Allegro.pl nie ma nic do CHH.pl ale opinie w allegro o sprzedającym również na CHH mają jak dla mnie wielkie znaczenie. Chyba że polityka firmy dzieli klientów na kategorie i różnie ich traktuje... ;D
Sprowokował mnie Pan do napisania tego postu.
Nie musi Pan robic u nas zakupów, nasz profesjonalizm weryfikuje codziennie kilkuset stałych Klientów, to nam wystarczy.
Jesli chodzi o allegro to temat jest zbyt długi by go tu opisywac.
Allegro zawiesiło nam konto za wystawienie komentarza negatywnego i to jst FAKT.
Przsy zawieszonym koncie nie moglismy w zadne sposób obsłuzyc kilkuset ,,wiszacych transakcji" stad pojawiły sie negatywne komentarze.
Jak zacznie Pan na allegro handel to szybko przekona sie jak uprzejmi sa ludzie, jesli dostanie Pan 3 negatywy gwarantuje Panu ze 4,5,6 i kolejne osoby równiez pomysla o negawtywie dla PAna dlaczego? a to juz jest psychologia tłumu, warto o tym poczytac.
Codziennie reaizujemy dziesiatki wysyłek urtowych, smiało moge stwierdzic ze mamy 99,9% zadowolonych Klientow poniewaz oferujemy towar swietnej jakosci, a wysyłka realizowana jest błyskawicznie
pozdrawiam
#18 2010-02-25 19:55:02
- annamaria
- Sprzedający
toto27 napisał:annamaria napisał:niesolidne hurtownie powinny od razu dostać bananem na chh ;)
Pani pierwsza za złosliwe komentarze:)
Wszedzie Pani pełno, psuje Pani opinie bezpodstawnie innym a w Pani temacie same skargi.
Prosze pomyslec zanim Pani cos napisze:)
Żeby kogoś oskarżać to trzeba mieć dowody , Gdzie i kto się na mnie skarży , bo za fałszywe oskarżenia to się do sądu podaje ...A komentarze nie były złośliwe ... Mowie o niesolidnych hurtowniach. Kto czuje się tym urażony posiada chyba tą właśnie niesolidną hurtownie. Pozdrawiam Serdecznie.
Ostatnio edytowany przez annamaria (2010-02-25 19:58:21)
#19 2010-02-25 20:03:34
- annamaria
- Sprzedający
btw zawieszenie konta na alegro nie uniemożliwia wywiązania się z zobowiązań, wszelkie dane umożliwiające kontakt i wyjaśnienie z kupującymi są zawsze dostępne
#20 2010-02-25 21:35:14
- toto27
- Sprzedający
annamaria napisał:btw zawieszenie konta na alegro nie uniemożliwia wywiązania się z zobowiązań, wszelkie dane umożliwiające kontakt i wyjaśnienie z kupującymi są zawsze dostępne
Jesli ma Pani zerowe pojecie o temacie to prosze sie nie kompromitowac i nie wpisywac bzdur.
Nie zycze Pani blokady, a regulamin znam doskonale i jesli Pani napisałem ze nie ma PRAKTYCZNIE szans na realizacje zamówien to znaczy ze ich nie ma.
Jesli to Pania interesuje napisze dlaczego nie ma ale to juz na priv zeby tu nie zasmiecac tematu.
mimo wszystko pozdrawiam:)
#21 2010-02-25 21:56:26
- annamaria
- Sprzedający
toto27 napisał:annamaria napisał:btw zawieszenie konta na alegro nie uniemożliwia wywiązania się z zobowiązań, wszelkie dane umożliwiające kontakt i wyjaśnienie z kupującymi są zawsze dostępne
Jesli ma Pani zerowe pojecie o temacie to prosze sie nie kompromitowac i nie wpisywac bzdur.
Nie zycze Pani blokady, a regulamin znam doskonale i jesli Pani napisałem ze nie ma PRAKTYCZNIE szans na realizacje zamówien to znaczy ze ich nie ma.
Jesli to Pania interesuje napisze dlaczego nie ma ale to juz na priv zeby tu nie zasmiecac tematu.
mimo wszystko pozdrawiam:)
nie nie interesuje dziękuje bardzo , znam zasady blokowania alegro aż za dobrze prywatnie , w kwestii alegro mam własne zdania, ale to wina uczestników tam, że alegro teraz robi za boga i co chce , gdyby się wynieśli na inne portale aukcyjne to by szybko zmienili politykę i swoje zachowania w alegro .. no ale cóż to inna bajka i nie ten temat .. już sobie idę i nie śmiecę
#22 2010-02-26 11:42:03
- darek74
- Zespół CHH.pl
annamaria napisał:niesolidne hurtownie powinny od razu dostać bananem na chh ;)
Naprawdę bardzo ciężko jest stwierdzić kto jest niesolidny a kto nie. Kto mówi prawdę a kto się z nią mija. Próbujemy pomóc jak się tylko da w rozwiązywaniu problemów ale czasami jesteśmy bezsilni. Akurat w tym wypadku nie jestem w temacie bo nikt nie zgłaszał wcześniej zastrzeżeń do Hurtowni BETEXPERT.
Wiem natomiast jak wygląda handel na Allegro i komentarze wystawiane pod wpływem emocji. Rozumiem kupujących bo płacą kasę i potem mają problemy. Rozumiem też sprzedających którzy mają pracowników (często niesolidnych) i masę spraw na głowie.
#23 2010-03-03 18:30:27
- black_swan
- Kupujący
Pozwolę zabrać sobie głos w dyskusji - jedno wiem na pewno - przy blokadzie konta na allegro jest możliwa obsługa "wiszących" aukcji bez żadnego problemu.
Wiem,bo własnie niestety próbuje uporac sie z allegro a przez tydzień,w którym nie moge sprzedać towaru przez moje stałe konto straty sięgaja kilkuset złotych na pewno.
Dlatego tez fakt,że trzeba by zmienić portal albo chociaż zacząć inwestowac z konkurencję....
#24 2010-03-03 18:34:35
- annamaria
- Sprzedający
obsługa jest możliwa to wiadomo sens raczej był w tym że wiele osób widząc zablokowane konto szybko się wycofuje z transakcji,a z godnie z regulaminem alegro mają prawo wstrzymać się z wpłatą do odblokowania konta, co może się wcale nie zdarzyć .. a mogę też wystawić złośliwie negatywa przy zablokowanym koncie na którego osoba zablokowana nie może zrobić nic , bo komentarzy wtedy się robić nie da ..
#25 2010-03-03 21:51:07
- Honest
- Kupujący
toto27 napisał:Nie musi Pan robic u nas zakupów, nasz profesjonalizm weryfikuje codziennie kilkuset stałych Klientów, to nam wystarczy.
Z tego i innych postów, w których się tylko Pan pogrąża wnioskuję, że nie chcecie nowych klientów. Ja jestem nastawiony na pozyskiwanie nowych kupujących. Dlatego dziwi mnie Wasza postawa, ale to nie moja sprawa.
Również serdecznie pozdrawiam. :)
Pierwszy raz w CHH.pl?
Gorące tematy
Kursy średnie NBP
![]() | 1 USD | 3.10 PLN |
![]() | 1 EUR | 3.97 PLN |
![]() | 1 CHF | 3.06 PLN |
![]() | 1 GBP | 4.76 PLN |