Pełne wykorzystanie forum

Tylko użytkownik zalogowany ma pełne prawa do zakładania nowych postów i odpowiadania na istniejące.

Nie masz konta? Zarejestuj się!

#1 2009-06-11 13:29:18
Alex12
Kupujący

Angela

skoro już sa tu opinie o hurtowniach zaczne watek o Angeli;p
widzialem w kilku postach opine wiec aby Angela nie czula sie bezkarna niech kazdy wie jakie praktyki odprawiają

Pozdro

#2 2009-06-11 13:42:31
slavajetam
Kupujący

Re: Angela

Tak, w ANGELI detal na ALLEGRO tańszy niż hurt w CHH, po co oni tu wogóle jeszcze są?

#3 2009-06-16 15:20:02
Adamus
Kupujący

A czy prawo handlowe jakoś to reguluje ????

#4 2009-06-16 23:04:55
slavajetam
Kupujący

Prawo handlowe nie, ale regulamin chh ,(przynajmniej tak mówił).

#5 2009-06-18 23:01:35
agnet
Kupujący

Na dodatek jeszcze nie szanują odbiorców hurtowych.Już siódmy dzień po zlożeniu zamówienia czekam na jakiś oddźwięk z ich strony i nic, ani potwierdzenia przyjęcia zamówienia, ani realizacji zamówienia.Maile zostają bez odpowiedzi.Tekst realizacja zamówienia - 3 dni to wierutna bzdura.Złożyłam zamówienie u nich pierwszy raz i ostatni.Totalna ignorancja.Z takim olewatorstwem klienta jeszcze się nie spotkałam.

#6 2009-06-18 23:44:59
darek74
Zespół CHH.pl

Opiniowanie firm Sprzedających jest już na warsztacie u programistów. Mam nadzieję, że to uchroni Kupujących w jakiś sposób chociaż trochę. Akurat nie mówię tu o Angeli bo akurat właściciela Angeli znam bardzo dobrze i wiem, że stara się jak najlepiej. Niestety ma spory biznes i pracowników którzy nie wykonują najlepiej swoich obowiązków. On pewnie nawet nie wie, że pracownicy nie zaktualizowali cen na CHH bo już tak było nie raz.

Pozdrawiam Darek

#7 2009-06-19 01:11:13
slavajetam
Kupujący

A na ALLEGRO jakoś pracownicy się wywiązują z obowiązków i szefunio ANGELI pewnie o tym wie bo inaczej jak by olewali klienta jak Tu, to dawno by mieli masę negatywów i konto zawieszone, na CHH można olewać klienta bo nic za to nie grozi. A jeśli szef ANGELI nie wie co robią Jego pracownicy to niech się wreszcie zainteresuje bo inaczej puszczą Go z torbami.

Pozdr.

Ostatnio edytowany przez slavajetam (2009-06-19 01:12:56)

#8 2009-06-19 09:06:13
Kasia
Kupujący

slavajetam napisał:

A na ALLEGRO jakoś pracownicy się wywiązują z obowiązków i szefunio ANGELI pewnie o tym wie bo inaczej jak by olewali klienta jak Tu, to dawno by mieli masę negatywów i konto zawieszone, na CHH można olewać klienta bo nic za to nie grozi. A jeśli szef ANGELI nie wie co robią Jego pracownicy to niech się wreszcie zainteresuje bo inaczej puszczą Go z torbami.

Pozdr.

Dokładnie, pozatym skoro nie potrafi zarządzać sporym biznesem to niech sie do tego nie zabiera. Myślę ze tnie koszty i nie inwestuje w kapital ludzki w swojej firmie, zatrudnil by jakiegos studenta do pilnowania "stoiska" na chh i po sprawie przeciez takie rzeczy mozna nawet w domu robic. Nooo ale na kombinowaniu zawsze sie gorzej wychodzi ;p

Kasia

Ostatnio edytowany przez Kasia (2009-06-19 09:07:58)

#9 2011-06-17 00:01:37
pasoma
Kupujący

nie rozumiem dlaczego hurtowniom opłaca się sprzedawać przedmioty taniej na allegro niż na chh, przecież allegro pobiera prowizje5%-8% od każdej sprzedanej rzeczy,a i każdy sprzedany przedmiot trzeba zapakować i wysłać kupującemu odpowiadać na dziesiątki wiadomości dziennie, nie wiem że hurtowniom chce się w to bawić ,lepiej chyba sprzedawać więcej naraz w jednej paczce

#10 2011-11-13 13:45:30
mkswiking
Kupujący

Kwestia czy ktoś jest hurtownią, czy zwykłym sklepem przy okazji mającym sprzedaż hurtową jak złapie się osoba, która po prostu nie sprzedaje w sieci, lecz w jakimś sklepie stacjonarnym czy targu.

#11 2012-02-02 16:44:36
jutax21
Sprzedający

Również przestrzegam przed zakupami w tej firmie. ZAWYŻAJĄ WAGI PRODUKTÓW - Chciałem złożyć zamówienie dodałem do koszyka 2 produkty w nie dużych ilościach wiem dokładnie ile ważą bo sprawdzałem to u siebie. W innych firmach kiedyś wyszła wysyłka pobranie ok. 23 zł w Firma ANGELA 125 zł . Paczka moja ważyła by max 27-28 Kg, w firmie Angela ta sama paczka waży 96 Kg. Gratuluje dobrego poczucia humoru :) pozdrawiam FHU ART-BART

Pierwszy raz w CHH.pl?

Kursy średnie NBP
us1 USD3.42 PLN
eu1 EUR4.35 PLN
ch1 CHF3.62 PLN
gb1 GBP5.43 PLN